Onze machines verplaatsen al uw lasten

Intern transport is voor Van der Werf mechanisatie al sinds decennia een belangrijk bedrijfsonderdeel. In de vroegere tachtiger jaren begonnen met de levering van een elektrische vorkheftruck in de bollensector; tegenwoordig verzorgen wij zelf full-service concepten voor klanten met tientallen machines. Wij zijn op die manier in staat om u als klant een zorg uit handen te nemen en dat tegen zeer concurrerende tarieven!

Al sinds de begin jaren '90 zijn wij dealer van TCM vorkheftrucks, leverbaar zowel met elektrische aandrijving als met verbrandingsmotor. Enkele jaren geleden is TCM samengevoegd met de alom bekende merken Atlet en Nissan en wordt nu verkocht als UniCarriers. Hiermee kunnen wij u een breed scala aan kwaliteitsmachines leveren. Voor iedere uitdaging hebben wij een oplossing!

Van der Werf mechanisatie is BMWT erkend keurbedrijf, wat betekent dat wij zorgen dat uw machines jaarlijks volgens de wettelijke normen gekeurd worden. Zoals u wellicht weet is deze jaarlijkse keuring een verplichting die de overheid aan u als werkgever heeft opgelegd. Door het combineren van deze jaarlijkse keuring met een servicebeurt houden wij zowel de kosten als de stilstand van de machine voor u minimaal.

Afbeelding invoegen