Trioliet & Redrock kuilvoer verwerking

Voor de verwerking van kuilvoer hebben wij gekozen voor de merken Trioliet en Redrock die wij beiden al sinds jaar en dag vertegenwoordigen.

Redrock is bekend van de oerdegelijke kuilhappers die wij zowel voor montage op een shovel, verreiker als voorlader kunnen leveren maar ook met een driepunt zodat u de happer achter de trekker meeneemt (al dan niet met hefmast). Mais inlegplaten en afschuifborden zijn enkele van de vele mogelijkheden.Trioliet biedt een breed assortiment aan machines voor de kuilvoer verwerking; de van oudsher bekende U-snijder is nog steeds verkrijgbaar, maar ook voerdoseerwagens en voermengwagens (al dan niet zelfladend en/of zelfrijdend) behoren tot de mogelijkheden. Sinds vorig jaar zelfs verkrijgbaar tot 52m3 bakinhoud!Klik op één van de logo's hieronder om meer informatie te zien:

     

Onze verkopers adviseren u graag bij de aanschaf van een nieuwe machine voor kuilvoerverwerking. Ook hebben wij regelmatig ingeruilde machines voorradig; kijk hiervoor op de pagina occasions.