Doorwerken onder extreme omstandigheden is nu mogelijk!

Zuidberg-Westtrack tracksystemen

Groter, zwaarder en sterker
De ontwikkeling van de mechanisatie in land-, tuin-, bosbouw is gericht op efficiëntie en vergroting van de capaciteit. Trekkers en machines zijn steeds groter geworden, zowel qua omvang als gewicht. Bij een natte bodem zijn machines soms zelfs niet meer in staat om het land te berijden. Daarnaast wordt de kwaliteit van de grond minder door de hoge bodemdruk.

Bewezen Zuidberg kwaliteit
Zuidberg Tracks B.V. biedt u hiervoor een oplossing; de rubber Zuidberg-Westtrack tracksystemen. Een nieuwe generatie tracks van bewezen Zuidberg kwaliteit.

Ervaar de voordelen
Met de rubberen 'tracks' van Zuidberg-Westtrack bouwt u op eenvoudige wijze uw trekker of machine om tot een krachtig en flexibel rupsvoertuig. Een van de voordelen is dat u onder extreme omstandigheden uw land kunt bewerken. Met de driehoeksystemen berijdt u moeiteloos elke type ondergrond, droog of nat, egaal of hobbelig. Een ander voordeel is dat minder draagkrachtige gronden eerder en langer berijdbaar zijn, waardoor u het arbeidsseizoen kunt verlengen. Daarnaast kunt u met tracks een lagere bodemdruk realiseren, waardoor de bodemstructuur beter intact blijft.