Duizenden artikelen uit voorraad leverbaar vanuit 2 locaties!

Via deze link je eigen trekkeronderdelen opzoeken in het Case IH / Steyr systeem. 

Zowel in onze vestiging Zwaagdijk als in onze vestiging Middenmeer beschikken wij over goed uitgeruste magazijnen van waaruit wij het gros van uw vragen direct kunnen beantwoorden. Of het nu gaat om bijvoorbeeld lagers, bevestigingsmateriaal, filters, v-snaren of aftakasdelen, wij hebben veel op voorraad!

Ook staan wij in beide filialen voor u klaar om uw hydrauliekslangen á la minute te repareren of vervangen. Wij beschikken over een ruim assortiment slangen en koppelingen en kunnen alle slangen van 1/4" tot en met 1" 4-inlagen direct voor u maken. Zelfs o-ring flatseal koppelingen zijn voorradig!

De artikelen die wij niet voorradig hebben, kunnen wij via In-night service bestellen (vóór 17.00 besteld is vóór 07.00 de volgende dag geleverd. U hoeft dus nooit lang op uw materiaal te wachten. Voor de wat grotere klanten hebben wij zelfs de mogelijkheid om een eigen inlogcode te verstrekken voor het Kramp Online concept waarmee u vanaf uw eigen PC toegang heeft tot een webshop met een enorm breed assortiment, voorzien van real-time voorraadinformatie. Zie hiervoor de tab "My Parts Partner".

Ook kunt u bij ons terecht voor nieuwe en gebruikte onderdelen voor oudere machines; zowel op het gebied van tractoren (David Brown, IHC en Deutz) als op het gebied van heftrucks hebben wij het nodige liggen.

Wij zien u graag in één van onze beide vestigingen!