Hier vindt u het laatste nieuws en onze lopende acties

April 2019:
 
Voortdurend houdt Case IH vinger aan de pols over de prijsstelling van originele onderdelen. Regelmatig krijgen wij dan ook de melding dat er onderdelen in prijs verlaagd zijn om zo concurrerend te blijven in de markt. Uiteraard profiteert u als eindgebruiker hier van!
 

 
Januari 2019:
 
Zoals u van ons gebruikelijk bent is het ook nu weer tijd voor het jaarlijkse winter onderhoud. Als u uw Case IH of Steyr trekker in onze werkplaats laat onderhouden ontvangt u 10% korting op de gebruikte materialen en een gratis Case IH LED werklamp. 

 

September 2018:
 
Het koudere weer komt er aan, daarmee liggen de startproblemen weer op de loer.  Wees er tijdig bij met een nieuwe accu voor trekker of bedrijfswagen, wij hebben ze op voorraad of bliksemsnel leverbaar. Nu extra interessante prijzen in de After Season deal.
 
Afbeelding invoegen

April 2018:

Lancering van de Case IH / Steyr lente actie Spring Days. Voor een nog betere start van het seizoen; klik hieronder voor meer info!
 
Afbeelding invoegen
 
Maart 2018:
 
Het is zover, ons bedrijf bestaat inmiddels 40 jaar! Er is veel veranderd in de voorbije jaren maar er zijn ook stabiele en constante factoren. Een daarvan is ons bedrijf, een andere betrouwbare factor zijn de merken die wij voeren. Om even stil te staan bij ons 40-jarig bestaan en om u ons actuele programma te laten zien houden wij open huis op zaterdag 17 maart (10.00-18.00) en zondag 18 maart (11.00-17.00). U bent van harte welkom!
 
Afbeelding invoegen
 
Februari 2018:
 
 Na de start van Pieter afgelopen januari is nu ook Tim Schenk bij ons begonnen in de functie van junior vertegenwoordiger. Tim neem een schat aan ervaring uit de loonwerk sector mee en zal actief zijn in het noordwesten van ons werkgebied. Hij kan u alles vertellen over onze tractoren en landbouw werktuigen en zoekt graag samen met u naar de passende oplossing. U bereikt Tim via 06-30081236 of tim@vanderwerfbv.nl 

Januari 2018:
 
 Per 1 januari is onze nieuwe vertegenwoordiger Pieter Soomer begonnen. Hij zal voornamelijk actief zijn in het zuidelijke deel van ons werkgebied. Pieter heeft ruimte ervaring in de verkoop van grondverzet machines maar zal u vanuit ons graag adviseren over tractoren, vorkheftrucks en landbouw werktuigen. U bereikt Pieter via 06-30085591 of pieter@vanderwerfbv.nl 
 
November 2017:
 
De jaarlijkse actie Case IH / Steyr winteronderhoud is weer van start gegaan. U ontvangt een gratis vetspuit bij aankoop van € 250,- aan originele onderdelen en u krijgt 10% korting op gebruikte materialen (incl. olie) bij onderhoud van uw trekker in onze werkplaats.
 
Afbeelding invoegen
 
April 2017:
 
Case IH spetterende zomerdeal... Gratis Jacuzzi bij aankoop van één van de voorraad tractoren. Profiteer nu!!
 
Afbeelding invoegen
 

Weer een aantal nieuwe trekkers binnen... op dit moment uit voorraad leverbaar:

Maxxum 110 powershift + kruip (basic)
Maxxum 110 powershift + kruip (luxe)
Maxxum 120 CVX met o.a. luchtremmen
Maxxum 130 CVX met o.a. fronthef en PTO

Nog onderweg:

Maxxum 130 Multicontroller
Maxxum 145 CVX met o.a. fronthef en PTO
Puma 150 CVX met o.a. fronthef en PTO
Steyr 4145 powershift

Kortom: nieuwe trekker nodig? Wij staan voor u klaar!!

Afbeelding invoegen

 
April 2017:
De lente zet eindelijk door... daarom een mooie aanbieding in twee van de hardlopende modellen. Zowel de Case IH Maxxum 115 als de Puma 165 nu extra aantrekkelijk geprijsd. Deze actie tractoren zijn al redelijk compleet uitgerust maar kunnen ook volledig naar uw wens worden samengesteld. Toch iets meer vermogen nodig of andere transmissie opties (vario)? Bel ons voor meer info!
 
Afbeelding invoegen

Maart 2017:
 
 Met de jaarlijkse Paasvee Tentoonstelling in zicht kregen we een mooie blikvanger binnen... Tractor of the Year Case IH Puma CVX 300
 


Januari 2017:
 
Tijdens de Case IH / Steyr Sales Meeting in Emmeloord mochten wij de Red Excellence Award voor 2017 in ontvangst nemen. Hieraan voorafgaand is ons bedrijf op meer dan 200 punten getoetst middels een kwaliteitsaudit. Wij zijn er trots op dat we deze test wederom hebben doorstaan. Dit bevestigt voor ons maar, belangrijker nog, voor u als klant dat wij de kwaliteit hoog in het vaandel hebben staan!
 
Afbeelding invoegen
 
Hardi fabriceert al jarenlang veldspuiten van topkwaliteit en is met de TWIN luchtondersteuning onbetwist specialist op het gebied van driftreductie. Vanwege de nieuwe normering voor het komende seizoen is Hardi dan ook dé aangewezen veldspuit voor de optimale bescherming van uw gewassen. In deze link vindt u meer informatie: Hardi_Reduceert_2017.pdf
 
Een nieuw jaar brengt nieuwe kansen... tijd om ons bedrijf ook 'ns via Facebook in de schijnwerpers te zetten. In bijna 40 jaar is er tenslotte iets moois opgebouwd. We zijn nog lang niet klaar met "bouwen" aan ons bedrijf en aan de merken die wij vertegenwoordigen. Houd daarom onze Facebook pagina in de gaten en blijf op de hoogte van het laatste nieuws!
 

November 2016:
 
De jaarlijkse actie Winter onderhoud is weer van start gegaan op 1 november. Laat het onderhoud aan uw Case IH of Steyr trekker door ons uitvoeren in de maanden november t/m maart en profiteer van 10% korting op de gebruikte onderdelen en ontvang een gratis Case IH tangenset ter waarde van € 45,- In het nieuwe MaxMagazine winter 2016 is meer informatie te vinden.
 
Afbeelding invoegen 
 
Oktober 2016:
 
 Het alom bekende Case IH FM 1000 GPS systeem (ook wel verkocht als Trimble FMX) raakt binnenkort uitgefaseerd. De opvolger XCN-2050 is al enige tijd beschikbaar en bij ons ook uit voorraad leverbaar. Voor degenen die toch liever het bekende en vertrouwde FM 1000 scherm gebruiken zijn er nog enkele stuks beschikbaar, nu tegen zeer interessante prijzen!
 
Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen

September 2016:
 
Na lang wachten dan toch eindelijk de eerste Case IH Maxxum Tier 4b binnen rechtstreeks vanaf de fabriek in Oostenrijk. Deze trekker is de eerste van een aantal die wij verkocht hebben onder de op dat moment geldende Vamil regeling. Hierdoor hebben de kopers maximaal fiscaal voordeel kunnen pakken en krijgen nu de nieuwste techniek ter beschikking.
De nieuwe Maxxum is ook te zien tijdens het ITE Trekkertrek Event op zondag 25 september in Burgervlotbrug.
 
Afbeelding invoegen 

 
Augustus 2016:
 
Volgende maand, om precies te zijn op zondag 25 september a.s. wordt door De Interboys voor de eerste keer het ITE Trekkertrek Event georganiseerd. Op een speciaal geprepareerd terrein aan De Belkmerweg 27 te Burgervlotbrug zal op 2 banen een hevige strijd worden gestreden met ca. 130 trekkers in verschillende klasses. Van der Werf mechanisatie is hoofdsponsor van dit evenement en zal hier met het voltallige team en een flink aantal tractoren aanwezig zijn. Wij zien u graag op zondag de 25e!
 
Afbeelding invoegen

 
Juni 2016:
 
Nieuwe servicewagen voor onze Intern Transport afdeling
 
 Met grote regelmaat voeren wij BMWT keuringen, reparaties en onderhoudsbeurten aan heftrucks uit op locatie. Voor service aan tractoren en werktuigen beschikten wij reeds over een mooie Fiat Ducato. Nu voor de heftruckservice z'n grote broer er bij:
 
Afbeelding invoegen      Afbeelding invoegen 

Nieuwe look voor ons pand in Zwaagdijk
 
Inmiddels al weer een dikke 25 jaar gevestigd op een mooie zichtlocatie, pal tegen de N240 Markerwaardweg. Omdat wij graag met de tijd mee gaan werd het tijd voor een nieuwe, frisse en moderne uitstraling. Hieronder het resultaat:
 
  Afbeelding invoegen            Afbeelding invoegen

Nieuws betreffende Steyr in regio Warmenhuizen

Reeds langere tijd is dit gebied ons toegewezen door de Steyr organisatie. Samen met onze sub-dealer Veldman proberen wij de Steyr gebruiker en potentiële Steyr klanten te helpen. Kort geleden echter moesten wij vernemen dat de Steyr servicemonteur van Veldman elders onderdak had gevonden en wel buiten ons werkgebied.

Omdat het onze opdracht is om zorg te dragen voor het kwaliteitsmerk Steyr en dit te promoten in ons werkgebied hebben wij meteen actie ondernomen en Ronald Schut (de Steyr service monteur) voor ons en uw werkgebied kunnen behouden. Maandag 13 juni start Ronald met zijn werkzaamheden vanuit onze vestiging in Middenmeer en zal u vanuit daar of direct vanuit huis met alle mogelijke middelen graag van dienst zijn.

Wij zijn reeds bezig met het vinden van een geschikte locatie in de regio Warmenhuizen om u van daaruit snel en adequaat te kunnen helpen. Hierbij gesteund door onze beide andere vestigingen waar de nodige kennis en middelen voorhanden zijn.

Wij hopen u spoedig te kunnen informeren over verdere ontwikkelingen.

Voorop staat het promoten van en service verlenen aan Steyr tractoren.

 
Mei 2016:
 
 Binnenkort is ook de Case IH Maxxum serie met Tier 4b motor leverbaar. Er zijn nog een aantal tractoren te bestellen met de bekende bewezen en betrouwbare Tier 4a motor aan boord. Deze worden aangeboden tegen zeer concurrerende prijzen, scherper dan ooit!
De betreffende tractoren zijn nog samen te stellen in uitvoering naar wens. Komt u een trekker te kort in uw bedrijf of overweegt u het inruilen van één uw huidige trekkers dan is nu het moment om maximaal voordeel te pakken! Klik hier voor meer informatie.
 
Afbeelding invoegen
 
November 2015:
 
Nieuw in het uitgebreide Case IH programma is de Optum CVX, leverbaar in 2 uitvoeringen, de 270 en de 300. De nieuwe modellen zijn reeds te zien geweest in diverse vakbladen. Wie de nieuwe telg live wil bekijken kan dat doen op de Agri Technica van 10-14 november.
 
Afbeelding invoegen 

Zoals u van ons gewend bent zorgen wij ook dit winterseizoen weer graag voor optimaal onderhoud aan uw trekker. Daarom loopt van   1 november 2015 tot en met 31 maart 2016 weer de jaarlijkse Case IH / Steyr winter onderhoud campagne. Bel of mail  ons voor een afspraak en profiteer van extra voordeel. In het Max Magazine Winter 2015/2016 leest u hier meer over.
 
Afbeelding invoegen

Oktober 2015:
 
Nu de oogst (bijna) weer van het land af is en de opbrengsten bekend is het tijd om na te denken over toekomst. U wilt natuurlijk met de laagst mogelijke kosten en hoge bedrijfszekerheid die toekomst in. Dat treft, want de Case IH Puma Tier 4b en de Steyr CVT Tier 4b zijn leverbaar conform de Vamil en MIA eisen. Dé oplossing om te zorgen dat u niet onnodig veel belasting gaat betalen!
 
Voor de agrarische ondernemer die een Puma of een CVT iets te groot vindt is er nu ook goed nieuws. De Case IH Maxxum CVX en de Steyr Profi CVT zijn vanaf heden ook te bestellen in Tier 4b uitvoering en ook die voldoen aan de Vamil en MIA eisen. 
 
Onze verkopers vertellen u graag alles wat u verder wilt weten!

Augustus 2015:
  
Per 1 juli 2015 is het T-rijbewijs ofwel trekker rijbewijs ingevoerd. Iedereen van 16 jaar of ouder die geen trekkercertificaat of rijbewijs heeft is nu verplicht het T-rijbewijs te behalen om een trekker te mogen besturen. In april van dit jaar verkochten wij daarom aan Verkeersschool Istha te Schagen als 1e in de kop van Noord-Holland een compleet uitgeruste lestrekker. Gekozen is voor een Steyr CVT 6130 met o.a. vario transmissie, cabinevering, voorasvering en fronthef met tractorbumper. De trekker is compleet aangepast volgens de CBR eisen. Ook is een nieuwe Vaia 12-tons kipwagen geleverd om de combinatie compleet te maken. Deze is voorzien van opzetschotten en heeft, weer volgens CBR eis, constant 6 ton lading aan boord. De combinatie is begin augustus overhandigd.
 
In het Noord-Hollands dagblad van 7 augustus is een mooi artikel verschenen over de levering van de nieuwe combinatie.

Juni 2015:
 
Op 17 en 18 juni zijn op Dorhout Mees te Biddinghuizen voor de tweede maal de Case IH / Steyr relatiedagen gehouden. Hier konden Case IH en Steyr eigenaren en liefhebbers weer hun hart ophalen. De nieuwste modellen waren beschikbaar voor proefrijden, er waren verschillende workshops met actuele thema's en alles werd opgeluisterd met een verukkelijke barbecue!
 
 Afbeelding invoegen 
 
Ook was hier de Magnum RowTrac voor het eerst live in Nederland te zien. Een unieke trekker, zie ook https://youtu.be/h50rSu7q-vY
 
Onze demo Maxxum CVX 130 is nu ook beschikbaar op cultuurwielen / spoor 1,50 meter. Inmiddels 150 uur op de klok en een aantal gebruikers aangenaam verrast met de onverwachte mogelijkheden. Boek een demo op uw bedrijf en laat u overtuigen!
 
Afbeelding invoegen
 
Mei 2015:
 
Op donderdagavond 28 mei organiseerden wij een gebruikerstraining voor CVX en CVT rijders. Deze avond werd bezocht door een uiteenlopende groep klanten waaronder loonwerkers, bollenkwekers, akkerbouwers en veehouders. Voor de gelegenheid hadden wij Tom Vindevoghel uitgenodigd, de trainer / demonstrator van Case IH - Steyr Benelux. Ook waren 5 tractoren beschikbaar waar diverse pratijkopdrachten mee gedaan werden. Al met al een geslaagde avond met veel goede informatie!
 
          Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen 
 
          Afbeelding invoegen          Afbeelding invoegen
 
Nieuw binnen! De TractorBumper voor montage in de fronthef van uw trekker. Leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren, altijd pas te maken op de breedte van uw trekker. Op onderstaande foto de Premium versie met o.a. LED verlichting, steunpoten en touwbak.
Bel of mail ons en laat u aangenaam verrassen door de scherpe prijs!
 
Afbeelding invoegen 
 
 
Om te ondervinden dat een 4 cilinder tegenwoordig niet meer onder doet voor een 6-pitter hebben wij onze demo Case IH Maxxum CVX 130 ingezet bij VOF van Binsbergen te Middenmeer. Op de foto in actie tijdens het maaien van een 20 HA perceel gras wat er goed op stond. Met een 6 meter maaier combinatie met kneuzers werd met 11-12 km/uur gemaaid bij slechts 1900 motortoeren.
 
Afbeelding invoegen
 
Nieuw binnen gekomen en te bewonderen op de Trekkertrek van de Agrarische Jongeren Wieringermeer 2e pinksterdag in Wieringerwerf deze nieuwe Case IH Magnum CVX 340 met vario-transmissie, geveerde cabine, geveerde vooras en nog veel meer luxe. Een beul van een trekker met z'n bijna 400 Pk maar bijzonder eenvoudig te rijden!
 
Afbeelding invoegen 
 
April 2015: 
 
Per 1 juli a.s. is de invoering van het T-rijbewijs een feit. Als eerste in de kop van Noord Holland heeft Verkeersschool Istha uit Schagen de investering in een lestractor ondernomen. In samenwerking met Van der Werf mechanisatie is gekozen voor nieuwe Steyr CVT 6130 vario tractor met een nieuwe 12 tons Vaia kipwagen. Deze prachtige combinatie zal in de zomer van 2015 voor het eerst in de Noordkop te zien zijn. Wij zijn erg verheugd met de keuze van Verkeersschool Istha en wensen hen nu alvast al veel plezierige uren met deze nieuwe combinatie toe!. Hieronder alvast een voorproefje:
 
Afbeelding invoegen

Maart 2015:

 
Het is nu dan toch voorjaar! Onze demo Case IH Maxxum CVX 130 kan aan het werk. Deze 4 cilinder vario krachtpatser met 163 Pk mocht laten zien wat hij kon op de zware gronden aan de Wieringermeer dijk.



Begin maart was het dan eindelijk zover; na grondige voorbereidingen en het doorvoeren van een aantal verbeteringen mochten wij dan de fel begeerde Certified Dealer Award in ontvangst nemen. Hiermee wordt bevestigd dat wij als Case IH en Steyr dealer aan de laatste eisen voldoen waarmee de best denkbare service voor uw kostbare trekker gewaarborgd is! 


     
Tijdens de lente Sales Meeting in Emmeloord werd de nieuwe Case IH Puma CVX 240 gepresenteerd. De vernieuwde Puma serie is nu o.a. voorzien van een Tier IV Final motor met e-SCR katalysator, volledig nieuw cabinedak met LED verlichting, nieuwe luxe bestuurdersstoel en verder verfijnde software.
De vernieuwde Puma serie is vanaf heden bij ons te bestellen!


                                                                                                              
Februari 2015:
 
 * * * LES TRACTOR voor T-rijbewijs * * *
 
Met trots kunnen wij melden dat wij met Case IH en Steyr af fabriek een compleet uitgeruste c.q. aangepaste les tractor kunnen leveren die volledig voldoet aan de eisen van het CBR. Hieronder enkele foto's voor een eerste impressie. Bel of mail met Rick Terpstra voor meer informatie!
 
                
 
Om het succes van onze 4 cilinder vario nog verder te verspreiden hebben wij weer een nieuwe demo trekker ter beschikking. Dit keer een rijkelijk uitgeruste Case IH Maxxum CVX 130 met o.a. geveerde vooras en cabine, fronthef en PTO, 4 ventielen, climate control, elektrische spiegels en ga zo maar door.
Wilt u deze trekker zelf ook 'ns aan de tand voelen? Bel voor een afspraak en laat u verbazen!
 
 
  
Januari 2015:
  
Inmiddels weet iedereen wat Precisie Landbouw (in de volksmond GPS) betekent maar nog lang niet iedereen weet wat het voor zijn bedrijf allemaal kan opleveren. Na een bijzonder succesvol jaar op GPS gebied in 2014 gaan wij in het nieuwe jaar dan ook vol op stoom verder met nieuwe GPS acties. Laat u informeren over wat Precisie Landbouw voor uw bedrijf kan betekenen. De informatie kost u niets!  
 
 
 
November 2014: 
 
 
 
 
Het winterseizoen staat weer voor de deur; bijna alle gewassen zijn binnen en een heel aantal percelen liggen er al weer netjes geploegd bij. Tijd dus om uw tractoren en machines voor te bereiden op heet volgende seizoen. Uiteraard zijn wij u hierbij graag van dienst en staan onze monteurs te popelen om uw tractor of werktuig onder handen te nemen. Uiteraard koppelen wij u hier, zoals u van ons gewend bent, weer een leuk extra voordeel aan. Zo krijgt u van ons 10% korting op alle gemonteerde onderdelen en olie + smeermiddelen. Daarnaast ontvangt iedere klant die voor meer dan € 500,- aan originele onderdelen op zijn Case IH / Steyr tractor laat monteren / vervangen gratis een luxe King Tony doppendoos.
    
Oktober 2014:
 
In samenwerking met Case IH / Steyr Benelux kunnen wij u tot het einde van dit jaar de keuze bieden uit een breed aanbod aan voorraadtractoren. Als u investeringsplannen heeft dan is nu het moment om maximaal voordeel te pakken. Afhankelijk van het gekozen model kan de extra korting bovenop de toch al scherpe netto prijs oplopen tot maar liefst € 5.000,- Daarnaast kunt u profiteren van extreem lage rentestanden op de lease aanbiedingen, deze lopen vanaf 0,5%. Wij rekenen graag uw persoonlijke voordeel voor u uit! 
 
 
April 2014: 
 
Op zaterdag 5 april organiseerde de vrijwillige Brandweer Middenmeer wedstrijden voor een kleine 20 blusgroepen waarbij op 2 verschillende banen het optreden van de groep door een deskundige jury werd beoordeeld. Eén van de situaties waarop ingezet moest worden was een verkeersongeval met een trekker en een personenauto waarvoor Van der Werf mechanisatie met plezier de trekker beschikbaar stelde!
 
  
 
Maart 2014:

 

Vrijdag 21 maart was het dan zover, de prijsuitreiking van de finale Vakkanjers 2014. Onze medewerker Patrik Mol behoorde tot de finalisten voor deze landelijke wedstrijd waarbij de beste mechanisatie monteurs het tegen elkaar mochten opnemen. Uit handen van Fedecom voorzitter Erik Hogervorst mocht Patrik zijn welverdiende prijs in ontvangst nemen. Uiteraard zijn wij apetrots op onze Vakkanjer! 

 
 

Februari 2014: 

Vanuit de Regeling GLB-Inkomenssteun wordt er in 2014 subsidie beschikbaar gesteld voor investeringen door landbouwers in precisielandbouw en duurzame opslagplaatsen van plantaardige landbouwproducten. De regeling zal worden opengesteld van 1 maart  tot en met 31 maart 2014.

Een investering in een spuitmachine met GPS-sturing of poot- en zaaiapparatuur met GPS-sturing komt onder andere in aanmerking voor deze subsidie.

Voor deze opstelling is € 12,3 miljoen beschikbaar. De subsidie bedraagt 30% van de subsidiabele kosten, die minimaal € 15.000,- bedragen. Het totale subsidiebedrag per aanvraag  is gemaximaliseerd op € 50.000,-.

De subsidiabele kosten bestaan uit de te installeren apparatuur, installaties of machines waarvan de aanvrager de eerste gebruiker is, inclusief de kosten voor montage en noodzakelijk materieel.

 

December 2013: 
 
Lancering van het Winterfestival GPS 2013 - 2014. Klik op de afbeelding voor meer informatie.
 
 
 
November 2013: 
 
De laatste producten worden van het land gehaald dus het is weer tijd om stil te staan bij investeringen voor het nieuwe seizoen en het onderhouden van uw machinepark. Met beide punten zijn wij u graag van dienst; zo is bijvoorbeeld ons aanbod in tractoren completer dan ooit tevoren en kunnen we iedere vergelijking aan! Ook voor het winteronderhoud staat ons team klaar om u te ontvangen. Zoals u van ons gewend bent hebben wij hieraan weer een actie gekoppeld om u kosten te besparen:
 
 
Oktober 2013:
 
Op 14, 15 en 16 oktober organiseerde Case IH op de thuisbasis in Sankt Valentin (Oostenrijk) de Training at Home voor de Nederlandse dealers, een zeer groots opgezet evenement. Onder meer konden we hier uitvoerig rijden met de nieuwste tractoren, deze vergelijken met de concurrenten en de nieuwe generatie maaidorsers, balenpersen en verreikers aanschouwen. Sjoerd en Rick zijn hier naartoe geweest en voorzien van de nieuwste informatie weer klaar voor al uw vragen!
 
September 2013:
 
Case IH / Steyr fungeerde als hoofdsponsor voor hét evenement op aardappel-gebied, de Potato Europe 2013 beurs in Emmeloord. Met ca. 15.000 bezoekers mochten we ons verheugen op veel belangstelling voor de ca. 25 Case IH en Steyr tractoren die daar stonden opgesteld en ook werden ingezet. Naderhand hebben weer een aantal van deze tractoren een tevreden nieuwe eigenaar gevonden.
 
Juni 2013:
 
In Biddinghuizen werden op 27 en 28 juni de Case IH / Steyr relatiedagen georganiseerd. Voor het eerst in de geschiedenis een nationaal evenement van dit formaat met uitsluitend Case IH en Steyr tractoren. Ca. 1200 fans hebben deze unieke dagen bezocht en genoten van al het moois (ruim 50 nieuwe tractoren, waaronder de Maxxum CVX en de Magnum CVX).
 
Mei 2013:
 
Op 2e pinksterdag was het weer zover, de tweejaarlijkse Trekkertrek Wieringermeer stond op het programma. Het was weer een geweldige happening waar wij vertegenwoordigd waren met een aantal tractoren op de mechanisatieshow, onze eigen "Red Tractor Girl" Marianne en onze monteurs Patrik en Luuk die deelnamen met een demo CVX 170 Puma en een geweldige 1455 XLA. Via het Foto album in het menu hiernaast kunt u een paar mooie plaatjes bekijken!
 
April 2013:
 
Met het voorjaar op komst starten wij de Case IH / Steyr "Spring Energy" actie met veel voordeel voor u!
Hieraan gekoppeld is het MaxMag voorjaar 2013 wat inmiddels onder onze vaste klanten is verspreid.
 
 
Ook kan je vanaf nu zelf onderdelen opzoeken in het Case IH / Steyr systeem via deze link
 
Maart 2013:
 
Lancering van de actie 20 stuks Case IH Puma 130 SPS tegen bodemprijzen. Klik hier voor meer informatie. Onze verkopers staan u graag te woord voor het beantwoorden van uw vragen of het taxeren van uw in te ruilen tractor. 
 
December 2012:
 
Lancering van ons nieuwe planningssysteem. Onze computersysteem is verder geoptimaliseerd waardoor wij nu in staat zijn onze klanten via Outlook Exchange automatisch op de hoogte te brengen van bijvoorbeeld verlopen VeBit keuringstermijnen. Voor bedrijven met meerdere machines is dit een ideale optie, u wordt automatisch gewaarschuwd en hoeft hier niets extra voor te doen. Wij rekenen overigens géén kosten voor deze service!
 
November 2012:
 
Lancering van de Case IH / Steyr winteractie. In de maanden november t/m maart krijgt u 10% korting op de uitvoering van onderhoud aan uw trekker in één van onze werkplaatsen. Daarnaast maakt u ook nog eens kans om de volledige kosten van uw onderhoudsbeurt terug te winnen. Klik voor meer info:
 

Oktober 2012:
 
Een nieuw gezicht binnen het team van Van der Werf mechanisatie: Dick Straathof. Na eerst vele jaren in de montage en later verkoop van luchtbehandeling te hebben gewerkt is Dick, na een uitstapje in de elektrotechniek, per 1 oktober 2012 bij ons begonnen als vertegenwoordiger. Met als specialisme Intern Transport en Reiniging is Dick actief in de gehele Kop van Noord-Holland.
 
Mei 2012:

Tijdens de altijd gezellige jaarmarkt van Oudesluis op zondag 24 juni organiseren de Interboys een IH dag. Zo zullen er doorlopend Trekkertrek demonstraties zijn waar ook alle International bezitters aan kunnen deelnemen. Let op: alleen International, Case IH en Farmall worden toegelaten!


Wij juichen dit ludieke initiatief van de Interboys toe en delen het motto: Des te rooier des te mooier!

April 2012:

Lancering van de voorjaarscampagne Case IH / Steyr 2012. Vele onderdelen tijdelijk nóg scherper geprijsd om uw trekker in optimale conditie te brengen voor het komende oogstseizoen.



Februari 2012:

In het Carnavalsweekend hebben wij, samen met een groot aantal klanten, vrienden en bekenden het 10 jarig bestaan van onze vestiging in Middenmeer gevierd. In samenwerking met onze vaste leveranciers zijn we er in geslaagd om weer een mooie presentatie van ons leveringsprogramma neer te zetten. Wij danken een ieder die er aan heeft meegewerkt om ons open huis tot een succes te maken. De positieve en  enthousiaste reacties van de bezoekers hebben ons erg goed gedaan!

Onder de knop FOTO ALBUM in het hoofdmenu treft u een impressie van onze jubileumshow.

Februari 2012:

Het is alweer 10 jaar geleden dat wij onze 2e vestiging aan de Industrieweg 12 te Middenmeer openden. Om dit heugelijke feit te vieren nodigen wij u graag uit op onze jubileum show op 18 & 19 februari a.s.


Wij staan met het volledige team klaar om u te ontvangen en hopen er samen met u een mooi feestje van te maken. Ook laten wij u tijdens ons open huis graag nog eens een kijkje nemen in ons leveringsprogramma, waarbij u enkele nieuwtjes te wachten staan!

November 2011:

Woelige tijden zetten aan tot denken. Zo heeft Sjoerd van der Werf in het voorjaar van 2011 besloten om uit te gaan zien naar een compagnon om de sterk bewegende markt nog beter het hoofd te kunnen bieden en om op termijn het bedrijf aan over te dragen. Sjoerd heeft die persoon gevonden in Rick Terpstra, voormalig filiaalleider van de vestiging Middenmeer en daarmee voor velen een bekend gezicht. Deze informatiebrief hebben wij eind november 2011 aan onze klanten rond gestuurd.