Uw vloer wordt schoner als ooit tevoren!

Wij bieden u met Nilfisk Alto een breed programma in zowel droge als natte vloerreiniging.

In veel gevallen volstaat het om de vloer te vegen met een veeg-/zuigmachine. U bereikt hiermee altijd meer resultaat dan bij vegen met de bezem, kijk maar eens achter u hoeveel stof er door de lucht dwarrelt. Met een goede veeg-/zuigmachine is dit verleden tijd. Door de betere werkomstandigheden en lagere onderhoudskosten aan uw machinepark verdient een dergelijke investering zich snel terug, de praktijk wijst dit uit.

Een stap verder is de natte vloerreiniging met een schrob-/zuigautomaat; deze kent iedereen wel uit de supermarkt waar ze veelvuldig gebruikt worden. Maar ook in productiebedrijven of magazijnen worden deze machines steeds vaker ingezet. U bereikt hiermee een stofvrije werkomgeving; wie wil dit nu niet?

 

Met de Nilfisk Alto Floortec veeg-/zuigmachines en Scrubtec schrobmachines kunnen wij ieder situatie de baas. Onze verkopers adviseren u graag omtrent de aanschaf van een voor u passende oplossing. Met een ruime dosis ervaring kunnen wij u van goed advies voorzien. Een demonstratie in uw bedrijf is mogelijk. Ook de nazorg is bij ons in goede handen, met onze getrainde monteurs en een ruime hoeveelheid spare parts beperken wij een eventuele stilstand tot het minimum.